• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Cu ce stropim trandafirii contra afidelor, păduchii verzi ai rozelor! ANF a declanșat acțiunea ”Tomata Românească I”. O vedetă a ajuns la spital de la o roșie din piață Soluția de drojdie pentru roșii: beneficii, preparare, aplicare

    Ultimele știri

    Parlamentarii vor să elimine pragul de 50 de hectare pentru proiectele de energie Agrii Practic Gottlob le-a arătat fermierilor o cultură frumoasă de rapiță Ziua Mondială a Siguranței Alimentului. Siguranța și calitatea cărnii de pui: sfaturi practice de la TRANSAVIA, dincolo de „check-listuri” și mituri