• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • 7 pași simpli pentru a avea cel mai bun vin de casă

    agrointeligenta.ro -

    Prepararea vinului de casă este o artă păstrată de gospodarii din întreaga țară. Nimic nu se compară cu un vin natural, al cărui conținut în cunoașteți și al cărui gust îl puteți ”modela” pe placul dumneavoastră. Vestea bună este că acum reușita vinului de casă este una sigură pentru că nu mai aveți nevoie să cumpărați cantități uriașe de struguri (mai buni sau mai răi) pe care apoi să vă chinuiți să îi zdrobiți, ci puteți cumpăra direct must din strugurii de cea mai bună calitate din podgoria Jidvei, cea mai mare podgorie din țară.

    Tehnologia de obținere a vinului folosind mustul de la Cramele Jidvei este una mult simplificată având câțiva pași clari pe care trebuie să îi urmați pentru a obține cel mai bun vin 100% românesc! Despre rețeta vinului de casă am discutat cu Marius Vasiu, tehnolog la Cramele Jidvei, care ne-a explicat pas cu pas tehnologia de obținere a vinului în gospodărie cu must de la Jidvei, oferind și câteva sfaturi celor care comandă mustul în toamna anului 2016.

    Citiți cele 7 sfaturi ale specialistului Jidvei pe www.mustdejidvei.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Raport USDA – iulie 2025: Producție record la floarea-soarelui în Federația Rusă. Prețuri la zi în România ANAF vinde la licitație ferma Elenei Udrea de 40 de hectare. Prețul de pornire pentru terenurile de la Nana Valentin Jecu, cultivator de usturoi, după tăierea subvenției: Vom ajunge de unde am plecat, să mâncăm usturoi chinezesc!

    Ultimele știri

    Combinatul Azomureș și-a reluat producția de îngrășăminte și funcționează la o treime din capacitate Alertă meteo: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat în 20 de județe Vremea în următoarele patru săptămâni: perioade călduroase alternate cu ploi