• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Udarea ardeilor – norme de udare. Cât de des se pune apă la ardei vara În Ucraina se va construi o fermă-gigant de găini cu o producție zilnică de 1,6 milioane de ouă Sfatul unui antreprenor român: ”Aveți grijă de banii pe care îi aveți în cont, investiți prudent”

    Ultimele știri

    Alerte meteo azi: caniculă de până la 34 de grade Celsius, averse torențiale și vijelii. Harta codurilor galbene Biochem are parteneriate solide cu fermierii din zona Lehliu-Gară Florin Constantin, AGXecutive: Sunt foarte mulți fermieri care nu mai au bani să plătească nici măcar motorina sau mecanizatorii!