• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Papyrus 400 SC, scut împotriva rapănului și putregaiului

    Adrian Radu -

    Papyrus 400 SC este un fungicid de contact din portofoliul Agrii România, eficient în combaterea putregaiului cenușiu la culturile de viță de vie, pomi, legume și plante ornamentale și a rapănului la păr. Conține 400 g/l pirimetanil și se aplică preventiv și curativ, oferind o protecție sigură datorită inhibării agentului patogen în diferite stadii de dezvoltare (elongare, creșterea micelului, sporulare). Inhibă capacitatea ciupercii de a produce enzimele necesare procesului de infecție.

    Fungicidul Papyrus 400 SC are mai multe beneficii:
    • Protejează calitatea și cantitatea recoltei;
    • Eficient în toate stadiile de dezvoltare a ciupercii;
    • Performanță sigură;
    • Eficient chiar și la temperaturi mai scăzute.

    Cultura Agentul patogen Doza Moment de aplicare Timp pauză
    Vița de vie Putregaiul cenușiu 1.5 l/ha BBCH 66-69 (sfârșitul înfloritului)

    BBCH 77-79 (înainte de compactare)

    BBCH 77-79 (început pârgă)

    21 zile
    Tomate Putregaiul cenușiu 1.5 l/ha Prefloral BBCH 59 3 zile
    Păr Rapăn 1.5 l/ha BBCH 10-69 (dezvoltare frunze până la sfârșit de înflorit) 56 zile

    NU se recomandă amestecul cu produse puternic alcaline sau cu cele care conțin aluminiu.


    Te-ar mai putea interesa

    Ferma care recoltează grâul și rapița cu 200 de utilaje agricole Care sunt cei mai performanți hibrizi de castraveți pentru cultura de solar? Strugurii la solar, o cultură profitabilă. Claudiu Breazu vinde producția direct către supermarketuri

    Ultimele știri

    S-a găsit soluția pentru ca micii fermieri din Lungulețu să își irige culturile agricole cu apă din Dâmbovița Plafonarea subvențiilor la hectar – model de calcul pentru o fermă de 1.000 de hectare Mic producător de zmeură: ”Irigăm tufele prin picurare, altfel ar fi fructele mici și fără gust”